DUPLA DISKVALIFIKACIJA – Viktorija i Marko Osmakčić da NAPUSTE ZADRUGU zbog GOVORA MRŽNJE? Žestoka OSUDA

332

Sinoć, za vreme nominacija, došlo je do masovnog zgražavanja zadrugara, ali i naroda koji je pratio program, kada je Viktorija Mitrović izrekla stravoične reči mensuru Ajdarpašiću, pominjući njegovog pokojnog oca.

Tada je reagovao i Milan Milošević, koji je bio šokiran.

– Svako govori o sebi, ovo je odvratno kako se govori o pokojnom čoveku, ne poznajem ga, ali ovo je strašno – rekao je voditelj.

– Ovo je nešto najodvratnije što sam čuo, ne sada, nego ikada u životu od ikoga – rekao je Stefan Karić o jezivim uvredama.

Mensur je tada pozvao svoju podršku da podeli ovaj snimak kada mu Viki govori užasne stvari za porodicu, te je ovaj video završio i na Instagram profilu Mensura, ali i mnogih profila koji podržavaju Ajdarpašića.

Tako su krenuli i komentari gledalaca, pa i onih koji ne podržavaju Mensura, ali su bili zgroženi rečima Mitrovićeve:

“Ljudi moji, je l’ ovo moguće? Na televiziji takav govor mržnje! Odmah i ona i Marko diskvalifikacija”, “Zašto ovoliko na Mensura? Nisam očarana Mensurom, ali ovo je prejadno”, “Majka maloletnog deteta? Jado crna, bojiš li se Boga”, samo su neki od komentara gledalaca, koji su bili šokirani, baš kao i zadrugari rečima Viktorije.

srbija danas