DALILA VAN SEBE ZBOG CARA – On potpuno HLADAN! Karić je SPUSTIO “NE GLUMI Ž*TVU! Kako je Dejanu bilo?”

195

U toku je emisija “Izbor potrčka”. Voditelj Milan Milošević dao je reč Dalili Dragojević, kako bi prokomentarisala svoje prvo mesto na anketi najnesrećnijih zadrugara.

– Ja sam danas komentarisala i sama za sebe rekla da sam nesrećna, jer sad sam u fazi da volim čoveka i da sam zaljubljena, a vidim da tu nema persektive. Suočavanje da si sve prošao, bil je uzalud, teško je suočiti se sa svim tim. Možda bi bilo lakše da sam napolju shvatila da nismo jedno za drugu i svkao otišao na svoju stranu. Ponovo gledati nekog u novom odnosu, shvataću kao uvredu kad neko kaže da Filip ima emociju prema meni. Koliko god da mi je teško, mogu da se nosim sa tim. Suze mi idu, jer ljudi pričaju kako jeste, a to je da je sve bilo uzalud. Voleti nekog, ja sam se za njega vezala više u drugom odnosu, u prvom je sve bilo ludilo i nije bilo na zdravim temeljima. Bili smo više fokusirani na crni sto, branili naš postupak od osuda. Kad se desio drugi odnos, više sam se dala. Drugi put sam videla u njemu, videla sam tu drugu šansu da može biti bolje i da može ići napred. Želeo sam da verujem u to, znao je da ima strahove od ulazaka i subote, a boraila sam se sa tim. Neću da spominjem naše svađe, hiću da mi on ostane u najlepšem sećanju. Kad se prisetim trenutaka, bude mi osmeh na licu, a ne suze. Suze budu kad se suočavam sama sa sobom i vidim da je krah. Kad vidim Filipa da se sa nekim drugim grli i mazi, a da je to neiskreno i odvratno… Sinoć sam ga videla kako mazi po kosi, rukom kojom je do juče mene mazio. Jadno je da pozivaš nekog da ga zagrliš, jadno je kad kažeš da ćeš ga poštedeti, pa radiš sve to.

– Da li ona sad razume Dejana kako je njemu bilo? Ne možeš da glumiš ž.tvu! Kako je Dejanu bilo? – pitao je Karić.

– Mene to ne interesuje. Hoćeš da mi ubaciš odnos koji mene ne interesuje. Pričam o svom odnosu. Ja sam za sve svoje odgovarala i ne interesuje me neko ko je srećan u svom odnosu, kako je njemu bilo. Kad sam bila srećna mene nije zanimalo kako mi se oseća porodica i druga strana, bilo mi je bitno kako se osećam ja. Kad sam osetila bol na svojoj koži počela sam da shvatam kako se oseća. Sad kad je srećan ne pada mi na pamet i da je tužan ne pada mi na pamet. Mojom nesrećom ne treba da se bave srećni ljudi. Pričam o odnosu sa Filipom, jer je to moj poslednji odnos, jer ja ne planiram i zadugo ne vidim sebe u novoj vezi. Ne zanimaju me drugi ljudi, kao što me ni tada nisu zanimali – odgovorila mu je Dalila.

srbija danas