ONA JE STVARNO MISLILA DA ĆE MU RODITI DETE: Haos za stolom – Dalila proglašena za NAJNESREĆNIJU u Beloj kući

268

U toku je emisija “Izbor potrčka”. Voditelj Milan Milošević dao je reč Lepom Mići, kako bi komentarisao prvo mesto najnesrećnijih , koje je zauzela Dalila Dragojević.

– Svako sebi bira i sreću i nesreću. Oni su sami birali svoju sreću i velika sreća se pretvorila u tugu, a to je nesreća. Dalila je hrabra žena, a da li je pametna, to je drugo. Ona je ustala u uradila gde ju je vodeilo srce razvod braka, vraćanje Dejanu i ponovo kod Cara. Razvod sama se pitala, odlazak kod Cara sama se pitala, a odlazak nije. Mislim da je ovo samo redosled stvari koje se dešavaju. Ako ideš iz života koji je loš, nemoj u jiš gori. Ona je doživela da je sad gore, nego ona gorčina iz koje je izašla. Sa druge strane ona je sada svesna svoih svojih grešaka i ona kad kaže zbog čega je sve uradila, ona ne plače za Dejanom, nego vremenima koja su bila lepa. Ona je to izabrala sama – pričao je Mića.

– Kad Dalila žali, kad to kaže, ne mislim da žali za vremenom, nego za uloženim trudom koje su se usput dešavale. Muka koju je pretrpela i uložen trud. Ona da ostavlja, ne bi žalila – dodao je Marko.

– Njoj se nije ugasila emocije prema Dejanu, nego je Cara zavolela više. Ona je otišla i zaplovila brodom koji je bio pun emocija, zato je rekla da je pogrešila. Kad se vratila i videla da nema ništa, zato je otišla lakše. Car je neko ko precenjuje svoje emocije i ulazi i izlazi iz emocija. Žene moraju da znaju koga srce bira, a Dalili je prevladala emocija. Ona je ušla u vezu iz emocija i nije marila ko će šta reći. Zašto bih nap.dao ženu i muža koji je čekao? Da je Dejan je*o mater, ja bih prvi skočio. On je virio mesec dana i čekao šta će da se desi. Što bih ja nosio poklone, kad muž ćuti? Imala je kritiku, ali ne ps.vke, jer to nije zaslužila. Doživela je ono što nije mislila u snu, ona je stvarno mislila da će Caru roditi dete. Dalila ima svoje greške i iaspašta jer je otišla iz braka i ponizila čoveka. Jedno poniženje je sama izabrala, drugo refleks. Ona će ceo život nositi breme nekoga ko je prevario muža. Za ovo gde je osramoćena i izvređena, uvek sam tu da kažem da je u pravu i kao ženu ću je braniti uvek. Kad slušamo Cara, dosta toga priča gde je u pravu. On jedno priča, a radi petnaesto. On je znao da ona napušta muža zbog njega, verovato je u njihovu vezu i nazivao je lepoticom neviđenom. Na kraju se ispostavilo da se Car razočarao u stvari koje nije video u zanosu emocija. Njih dvoje su i dalje u neviđenoj emociji – nastavio je Mića.

srbija danas