ĆERANIĆKA MOLI SAŠU DA JOJ OPROSTI: Milena želi da se vrati u Grand?!

151

Pjevačica je prihvatila učešće u novom serijalu “Tvoje lice zvuči poznato” samo da bi mogla da mu se nametne
milena-ceranic-sasa-popovic-foto-dragan-kadic-1409657094-561161

Milena Ćeranić na sve načine pokušava da privoli Sašu Popovića da je vrati u “Grand”. Naime, pjevačica već neko vreme preko zajedničkog prijatelja pozdravlja direktora najveće produkcijske kuće, a sve u nameri da ponovo svoje pjesme izdaje za tu kuću. Koliko je daleko otišla, govori i činjenica da je prihvatila učešće u serijalu “Tvoje lice zvuči poznato” samo da bi se nametnula Popoviću i da bi bila u prilici da se sretne s njim.Milena Ćeranić.

“Ona se nada da će je Popović vratiti jer je vratio i Nemanju Stevanovića, zbog koga je i najurena odande. Prihvatila je i učešće u novom serijalu “Tvoje lice zvuči poznato” samo da bi mogla da mu se nametne jer će od ove sezone Popović u svojim emisijama ugostiti sve aktere tog šou programa”, kaže baš izvor blizak Mileni.

Kako dalje saznajemo, Milenu će Saša Popović ugostiti sredinom oktobra u svom studiju u okviru emisije “Narod pita” , prvi put posle izbacivanja iz “Granda”.

Ni Saša, ni Ćeranićka nisu dali komentar na ovu priču.

Podsijećanja radi, Milena Ćeranić izbačena je 2010. godine iz “Grand produkcije” jer je upravo Sašu Popovića tokom rijaliti programa “Farma” nazvala “ćorom”.

sasa-popovic-dragan-kadic-1402688412-515311