TVOJA PLJUVAČKA SE VIŠE NEĆE SPOJITI SA MOJIM USTIMA! Haos u Beloj kući, Car i Dalila se opasno posvađali, ona DONELA ODLUKU!

161

Dalila Dragojević i Filip Car ušli su u veliku svađu, a ona je istakla da je definitivno završila sa njim.

– Ja sam tebi rekla da ti i ja nećemo više nikad biti zajedno, valjda si shvatio da mi nećeš biti potreban. Ti si u tripu da treba da mi dokazuješ da treba da budeš sa mnom. Sa mnom ne možeš da budeš i zato radiš stvari koje radiš. Ja tebi plakati neću, kako ću se ponašati to je moj problem. Čovek koji želi da predstavi da je sa mnom završio odnos, treba da bude svestan da sam ja završila odnos – pričala je Dalila.

– Kakvu emosiju si video? Nekoliko puta si govorio da njoj nije teško i da proziva Dejana, da joj ništa ne fali – rekao je Darko Tanasijević.

– Vidim tri detektiva koji analiziraju mene. Ja iskreno vidim da je njoj žao i teško, možda je i besna i razluđena, pa počne da peva. Ja sve razumem i prihvatam da je moja greška previše brzo ući u nešto sa Anom, Ja da imam osećam za nekoga, ne padna mi na pamet. Zašto? Uđem opet u odnos, pa da mi se dešavaju iste stvari, Ona plače zbog istih stvari i zbog koga je šta uradila. Zbog mene plačeš, a nisi zbog ovog od pet godina – govorio je Filip.

kurir