ONE SU KRALJICE BAKŠIŠA! ZA 3 SATA UZELA 45.000 €! Jedna pesmu na svadbi u Nemačkoj pevala 47 puta dok je gazila po parama!

173

Estradne zvezde najviše novca zarađuju na privatnim veseljima, posebno na svadbama, a neki od njih za noć zarade i po nekoliko desetina hiljada evra.

Tea Tairović već neko vreme važi za kraljicu bakšiša, a gde god da se pojavi napravi ludu atmosferu svojom pojavom. Teu je proslavio hit “Hajde”, koji je objavila prošle godine, a od tada dobija neverovatno velike svote novca kada je bakšiš u pitanju. Na snimku koji je objavljen na Jutjubu možete pogledati kako izgleda jedna privatna proslava na kojoj je Tea u rekordnom roku dobila 5.000 evra.

Tea je jednom prokomentarisala to što je zovu “kraljicom bakšiša”.

– Ne smeta mi to što me nazivaju tako, gledam na to kao na nešto dobro i kao na nagradu, jer sam u tom trenutku uspela da razveselim ljude na slavlju. To nije ništa loše – rekla je Tea ranije.

Samo zahvaljujući samo jednom svom hitu na svadbi u Nemačkoj za veče zaradila 14.000 evra, kada su gosti od pevačice tražili da pesmu “Hajde” otpeva čak 47 puta i za to su je dobro častili.

Milica Pavlović od svog prvog pojavljivanja u “Zvezdama Granda” važi za miljenicu na estradi, kada su u pitanju mlađe generacije, a pevačica je uspela dobrim pesmama da se probije do samog vrha estrade, te samim tim dobro i zarađuje.

Na Jutjubu postoji snimak sa jednom privatnog veselja na kom je Milica pevala, a pevačica je dobila toliko novčanica da ih je jedva držala.

Tanja Savić je nedavno održala turneju u Americi gde ima turneju, a pevačica je na jednom nastupu dobila, verovatno jedan od najvećih bakšiša u karijeri.

Jana Todorović Jana je prošle godine otputovala u Francusku kako bi nastupila na jednom svadbenom veselju, a kako su mediji tada preneli, pevačica je za tri sata navodno zaradila 45.000 evra, što je cena manjeg stana u Beogradu.

kurir