ĐUBRE JEDNO, SVE JE IZGUBILA, OTIŠLA KOD MAJMUNA KOJI MI JE UPROPASTIO ŽIVOT! Marija u suzama zbog Miljane i Zola, kuka za Nenadom

191

Marija Kulić duboko je razočarana u svoju ćerku Miljanu zbog toga što je u ranim jutarnjim satima ponovo u suzama prišla svom bivšem dečku Lazaru Čoliću Zoli, iako je u “Zadrugu” ušla sa sadašnjim emotivnim partnerom Nenadom Macanovićem, kog od milošte zove Bebica.

Macanović, Miljanin dečko, žestoko se naljutio jer je video emocije između nje i Zole, te je potpuno razočaran zapretio da će napustiti rijaliti. Zadrugari su poručili Kulićevoj da ne ponižava svog dečka, te da “na njegove oči” ne juri sa Zolom, međutim emocije nije mogla da kontroliše.

– Apsolutno me više ne interesuje više, apsolutno! Ako je ona ponizila ovog zlatnog dečka na taj način, da ode kod majmuna koji nam je život upropastio svima, najviše njoj i meni, na mene se najviše to odrazilo… Uopšte me više ne interesuje! Ona ovo kad nije cenila, ovakvog momka kao što je Nenad, ona nije za život, verujte mi! Sve živo je izgubila, proneverila, svakog ponizila. Mene pljuvanjem u “Zadruzi”, sada Nenada, zbog majmuna koji ne vredi ni za crvljivu šljivu! Mnogo sam se razočarala, Nenada mnogo volim – kaže Marija, koja se kroz suze osvrnula na Nenadovo razočaranje i pretnje da će izaći iz “Zadruge”.

kurir