UMALO DA BUDE CECINA SNAJKA: Ova pevačica je trebalo da se orodi sa njom, a danas folk diva ima loš odnosm sa članom njene porodice!

595

Od ove godine stalni član žirija takmičenja “Zvezde Granda” je i Ceca Ražnatović.

Iako je Ceca neko ko je prvenstveno tu kako bi prenela svoj talenat na mlade i nove takmičare, čarke na ovim snimanjima i te kako su uvek prisutne.

Mili je član koga Ceca često potkači, a dok Viki, svoju kumu, uvek podrži, Bosanca baš i ne. Bosanac, je često umeo Svetlanu da isproziva, govoreći joj kako ne bi imala hitove kakve ima da joj nije mnogih producenata, na šta pevačica nije ostala imuna i pitala ga ako je tako dobar producent zašto onda nije napravio hit svojoj ćerki Aleksandri Džidži Stojković.

Pripadnici “sedme” sile su često pitali Džidžu za mišljenje o celoj ovoj situaciji, ali ona je uvek izbegavala da se izjasni, da li zbog svog oca Dragana ili zbog Cece, kojoj je trebalo da bude snajka.

Možda je to i zaboravljeno, ali pre šest godina, Aleksandra je bila u vezi sa Svetlaninim bratom od ujaka, Milanom Marinkovićem.

Tada je Ceca uvek izražavala lepo mišljenje o porodici Stojković, ali i o Džidži i rekla da bi volela da joj ona bude snajka.

srbija danas