Publika i zadrugari dali svoj sud: Dalila, Irma i Gruja napustili Zadrugu, nastao muk u Bijeloj kući!

177

Večeras su nominacije i izbacivanje iz Zadruge na imanju u Šimanovcima. Došlo je vrijeme da se saopšte rezultati večerašnjeg glasanja i ko večeras napušta “Zadrugu”.

– Imamo rezultate glasanja sa Fejsbuka i Instagrama. Zadrugari su nominovali Irmu, a koga je nominovala publika preko platformi, saopštiće Darko. Idemo u Bijelu kuću – saopštila je Dušica.

Zadrugarima se obratio Darko.

– Zadrugari su odabrali Irmu. Poznata su imena još dvoje takmičara koji večeras napuštaju Zadrugu. Gledaoci su odlučili da je vrijeme da Zadrugu napuste Nikola Grujić Gruja i Dalila Dragojević. Zadrugari će vam spakovati stvari, a vas troje idete sa mnom na kapiju – rekao je Darko.

Njih troje su zajedno sa Darkom napustili imanje.

Dalila Dragojević, Irma Sejranić i Nikola Grujić su nakon izbacivanja stigli u apartman gdje ih je sačekalo pismo na stolu koje je Dalila pročitala.

– Dragi naši, već vam je jasno da ste napustili zadrugu ali ne i rijaliti. Sada ćete imati priliku da čujete koga želiite i vidite šta misli o vama. Možete u svakom trenutku da čujete i vidite koga hoćete i čujete šta oni misli o vama – pročitala je Dalila pismo koje ih je sačekalo na stolu.

– Ja želim da vidim prvo Filipa – rekla je Dalila.

Izvor: Pink.rs