“NA POČETKU SAM MISLILA DA JE IGRA!” Biljana progovorila o sinu i Dalili – spomenula i TAJNE CEDULJICE

152

Majka Dejana Dragojevića, Biljana Dragojević, večerašnji je gost emisije ”Pitam za druga”, gde je pred kamerama govorila o raspadu braka svog sina sa Dalilom u rijalitiju Zadruga, o njihovom trenutnom odnosu, navodnim igrama i ceduljicama o kojima ovih dana bruji Bela kuća.

– Ja mislim da jesu malo bolji dani, ali ima svega, turbulento je. Svašta se događa i tek će se događati – počinje Biljana, a na pitanje da li pomislila na početku da Dalila i Dejan igraju neku igru kaže:

– Mislim da je suludo. Ljudi imaju pravo da misle da je igra, ali kad vide koliko je Dejan smršao i kako se ponašao jasno je da nije igra. Hvala bogu, pa je taj period prošao. Jesam, na samom početku i ja sam pomislila da je to neka njhova igra, bezvezna igra, ali kako je teklo vreme i kako se sve dešavalo, došla sam do zaključka da to nije igra. Gledajući Dejana i njegovo ponašanje shvatila sam da to nije igra. Kad je došlo do poljubaca, shvatila sam da nije igra, suludo bi bilo – rekla je Dejanova majka i prokomentarisala sinoćnju svađu sina i bivše snajke.

srbija danas