NAJPROVOKATIVNIJI STAJLING U “ZVEZDAMA GRANDA”: Takmičarka pokazala previše?!

13363

Duel dva mlada kandidata, Nermin Handžić i Andrijana Petrušovska, predstavili su se na Grandovoj sceni totalno različitim repertoarima.

Dok je mladi momak iz Violetinog tima odabrao narodne numere “Sine” i “Srdo moja”, takmičarka iz Violetinog tima predstavila se pesmama “Savršena laž” i “Melem”.

Krajnji rezultat ovog duela bila je prednost za Nermina koji je osvojio svih šest glasova članova žirija, dok se Andrijana izborila za četiri tastera podrške.

– Za godine koje imaš ovakav repertoar si pevao odlično. Što se tiče kandidatkinje broj dva, evo pitaću Đoleta, pošto je on njen mentor, zašto ona koja je ovako atraktivnog izglkeda, za šou, za sve što valja ljudi vole, zašto ovakav težak program za nju? Došla je u situaciju da peva ovako teške pesme, meni je ovo glupo i neinteligentno, moglo je mnogo jednostavnije, brže bolje i efektnije. Ne može ova devojka da peva pesmu Nadice Ademov. Mislim da ste pogrešili program!- zaključila je Marija.

– Hvala ti za to što sam neinteligentan! Vidim da je u prvoj pesmi ubila trema, jedino što je mogla da uradi je da izbegne krivine. Ja sa njima imam mnogo proba, a ona je Nadicu pevala odlično, skinula je svaki triler koji ona peva, ali sada ga nije izvela ni četrdeset posto- objasnio je roker.

– Ova cura izgleda prelepo, muzikalna je strašno. Postoji nešto što može da se donese na svoj način, očigledno da je uložen trud. Ja sad branim da je moglo i ovako, u drugoj pesmi je bila tačna i jasna, a i ako je izgled na sceni malo priovokativniji i lep, to je lepo pogledati očima, ali ozbiljnost programa mora postojati. Ova devojka treba da brani “Zvezde Granda” svojim stasom i glasom- dao je svoj sud Boske, dok je izneo nekoliko kritika na račun Violetinog kandidata kada je reč o pevanju.

grand.online