TRI STANA, DVA RESTORANA I VILA NA ILIDŽI: Pevačica se kupa u parama, svi se pitaju ODAKLE JOJ! “Volela bih da imam bar jedno dete da mu ostavim sve…”

286

Pevačici Branki Sovrilić izgleda godine ne mogu ništa, jer izgleda nikad bolje. Ona ima imovinu u Sarajevu i u Beogradu: tri stana, vilu na Ilidži i dva restorana, a sada je otkrila kako je uspela da stvori ovakvo bogatstvo.

– Živim normalan život, bez poroka, samim tim sam mogla da imam više. Zarađivala sam i ulagala u ono što volim – stilski nameštaj. Živela sam i u Parizu neko vreme, uvek sam obraćala pažnju na te detalje, volim da sređujem, dekorišem kuću. Obožavam i cveće, sve sam sama sadila u bašti – rekla je Branka svojevremeno za “Objektiv”.

S druge strane, iako nema dece, Branka decu i unuke svoga brata doživljava kao svoje pa je vrlo vezana za njih.

– Iako nemam svoju decu, tako doživljavam decu i unuke mog brata, koji je preminuo. Još se nisam oporavila od njegove smrti niti ću ikada, verovatno. Moj brat i njegova porodica su ostali u Nišu, a ja sam zbog Pajine mame morala da se preselim u Bosnu – svojevremeno je govorila pevačica i dodala…

– Paja, odnosno Sadik Pašić, moj muž, i ja smo stekli mnogo. Bez lažne skromnosti, mi smo milioneri, ali volela bih da imamo mnogo manje, a da nam je Bog, odnosno ta neka viša sila, sudbina, podarila decu, odnosno bar jedno dete. Ovako bi neko rekao džaba sve. Jednostavno nam se nije dalo da u savršenom braku sa mnogo ljubavi i poštovanja postanemo i roditelji. Bog izgleda ne da sve – ispričala je pevačica za domaće medije.

srbija danas