MIKI ĐURIČIĆ RASKRINKAO IRMU: Dalila ti je najbolja drugarica, glavna OPSESIJA ti je bila da se RAZVEDE, pa si joj PRETILA! VIDEO

126

Zadrugari tokom nominacija biraju između Lazara Čolića Zole i Irme Sejranić, koje je za potrčke izabrao ovonedeljni vođa Nenad Aleksić Ša.

Voditelj je dao reč Mikiju Đuričiću koji je sačuvao Zolu a poslao Irmu.

– Krenuću od Irme, ako je toliko pametna, moju nominaciju neće shvatiti nap.dom. Irma nije loša osoba, ali nije normalna. Biti toliko lud da kažeš da na jednoj od najvećih svetinja, da ti je monah rekao da je najčistija duša koja je kročila na zemlju. Da li ona misli da monah da vidi njenu dušu? Samo ne znam da li si stavila grudi posle monaha. Ja pričam o činjenicama. Ja znam da prokomentarišem negativno, ali isto tako znam da pohvalim. Od tebe još nisam čuo da si pohvalila nekoga. Glavna opsesija joj je bila da se Dejan razvede od Dalile. Ti si se iz inata udala da se osvetiš bivšem dečku. Mikija za laž neće nikada niko osuditi. Ja psujem mamu i sve na kameri, ona posle dođe i traži cig.retu. Gde je tu dostojanstvo?! – govorio je Miki, pa dodao:

kurir