OTKRIVENO GDE JE NESTALA DALILA: Produkcija se oglasila i istakla da je tako bilo dogovoreno UGOVOROM!

300

Nakon što je primetio nestanak svoje bivše partnerke Dalile Dragojević, Filip Car je alarmirao zadrugare da mu pomognu da je nađe, ali ova potraga nije urodila plodom.

Međutim, mediji su otkrili gde je Dalila Dragojević koja je danas bila slomljena nakon što je noćas imala burnu svađu sa Filipom.

– Dalila nije pobegla iz “Zadruge 5”, zatražila je razgovor sa psihijatrom što je u okviru svakog ugovora svih učensnika. To je kao da je zatražila lekarsku pomoć, tako da se vraća čim obavi razgovor s psihologom- otkrio je izvor blizak produkciji za Informer.

Podsetimo, Dalila i Filip su se noćas posvađali zbog para, te je došlo i do fizičkog suk.ba. Nakon toga, Car je javno svoju devojku ostavio tokom gostovanja u radio “Amneziji”.

– Preko svega sam mogao da pređem, ali situacija od jutros, da sam ja u onom stanju, a ona da reaguje kako reaguje… Mi imamo neke slične reakcije. Trudiću se da se ne dovodim u situaciju da se svađam sa njom. Za njeno i moje dobro, ja hoću da se povučem iz ovog odnosa. Želim da budem nasmejan i srećan, nisam onaj svoj. Moram da se fokusiram na dve najbitnije stvari u mom životu, a to su moja porodica i moji prijatelji. Totalni fokus na to. Nema šanse više ovo, zarad čega? Pokušao sam svim silama da stanem na noge sa njom, da ispravim neke stvari i uspeo sam, ali ne možemo da uspostavimo normalan odnos. Slažem se sa Mićom oko nekih stvari. Hoću sebe totalno drugačijeg, onakvog kakav jesam i da usmerim sebe na druge stvari. Ja sam kriv što očekujem neke stvari od nje, kao što je ona kriva što sam njen izbor. Ja sam kriv, ja završavam ovaj odnos, Ljubav, veza, ne dolazi u obzir – poručio je Car.

srbija danas