“HOĆU DA SE ZALJUBIM, ALI MI SE NE DA” Isak Šabanović o ljubavnom životu i preseljenju u Beograd (VIDEO)

164

Isak Šabanović nedavno je objavio još jednu pesmu pod nazivom “Kataklizma” koja je naišla na odlične reakcije i vrlo brzo pronašla put do srca publike, a pevač je sa nama podelio prve utiske i prokomentarisao to što se u spotu pojavljuje čak u tri različite varijente od kojih je jedna u ludačkoj košulji. Spot mu je radio Haris Dubica, a Isak je sada otkrio kako su došli na ideju da naprave baš takav spot.

– Pa to je bila njegova fora, pošto smo se družili malo pre toga i kaže znaš šta ćemo da napravimo: “Ti ćeš da se boriš protiv sebe, igraš obe uloge”, usred seta je znao da stane i kaže: “Nemoj to tako, nego ovako”… Sad će da te biju, sad ćeš da pucaš iz pištolja, sad ćeš kraj pet žena, pa ćeš u zatvor, pa u ludnicu… Dobar je spot, ja mislim da je zanimljiv – objasnio je Isak koji je uvek nasmejan i raspoložen, te pozitivne atmosfere u njegovom društvu ne manjka: – Pa zato što pokušavam da nema negativne energije kod mene i kada neko sedne sa mnom da kaže ovaj je veseo. Dosta nam je više mračnih tema i korone, daj malo smeha.

Nedavno se preselio iz Bijelog Polja u Beograd, ali priznaje da se još uvek nije navikao.

– Jesam, konačno… Relacija je Bijelo Polje – Beograd, ali tu sam više nego u Crnoj Gori, dobro je… Ne pada mi teško koliko sam mislio da će, ali navikavam se… – priznaje on.

Na poslovnom planu mu cvetaju ruže, ali ne i na ljubavnom, na kojem kaže da se ništa ne dešava i da nije spreman za vezu.

– Nema ništa na ljubavnom planu, nisam spreman za vezu, mislim treba naći, možda se nešto i desi, ko zna, ali solo sam… I Dalje ćemo to gurati Isak je solo – kaže on kroz smeh, ali priznaje da bi voleo da se zaljubi: – Ne moram imati kriterijume, nego samo da se nađemo, da smo isti… Može ona da sluša narodnu muziku, a ja rokenrol, nije to, ali da neke iste stvari volimo, da uživamo, hoću da se zaljubim, ali mi se ne da.

Ceo intervju sa Isakom pogledajte u videu ispod teksta!

Foto: Z. K. Munja/Luka/Elena
grand.online