“Ne iskopiram, NEGO UKRADEM” Ceca odgovorila na Anastasijin isti stajling

180

Modni odabiri naših javnih ličnosti uvek izazivaju veliku pažnju javnosti, a kako su u toku snimanja najgledanijeg muzičkog šoua u regionu “Zvezda Granda”, sve oči su uprte odevne kombinacije članica našeg žirija.

O jučerašnjem stajlingu Cece Ražnatović dosta se komentarisalo, a pravi bum je nastao kada se njena ćerka Anastasija pojavila u jako sličnom izdanju u jednoj emisiji.

Ona je tada otkrila kako je majci ranije najavila šta je isplanirala da obuče, kao i da je ta situacija iznervirala. Pre početka današnjeg snimanja, Ceca je otkrila svoju stranu ove priče.

– Nije se Anastasija svađala, meni je to bilo jako duhovito jer ona kada je videla fotografije rekla je: “E, super skinula si mi stajling”, ja kažem: “Majke mi nisam znala”. Hoće to kada imate dve javne ličnosti u kući, pa vam se dešavaju takve stvari- odgovorila je Ražnatovićka, pa se našalila i na opasku da iskopirala.

– Ne iskopiram, nego ćapim- sa osmehom je rekla članica žirija, pa dodala kako nema potrebe da krade odeću jer je sve u njenoj kući.

Pripadnici sedme sile nisu odleli da je ne pitaju za odnos sa bivšim dečkom Bogdanom Srejovićem, a njenoj reakciji niko se nije nadao.

– Bogdana je moja snajka i ona živi sa mnom- odlazeći je odbrusila Ceca.

Foto: I. Ankić
grand.online