VARAO MAJU SVE VREME: Filip Car krije sa kojom zadrugarkom je bio tokom leta! Drugarica otkrila sve

93

U novom izdanju emisije “Pitam za druga”, koja se emituje na televiziji RED, šarmantni voditeljski duo Ana Radulović i Sanja Stanković ugostile su Maju Tačinu, drugaricu aktuelne zadrugarke, Marijane Zonjić.

Na samom početku, Maja se osvrnula na ljubavne odnose svoje drugarice, te istakla da je pored Anđela Rankovića, Zonjićevoj pisao i Mateja Matijević.

– Mateja je jedan od mnogih zadrugara koji je pisao Marijani. Anđela je lepa devojka i tu se sva priča završava, mnogo su dosadni. Mateja je jako dugo pisao Marijani, ne mogu tačno da se setim kad je počelo, ali njihovo poslednje dopisivanje je bilo pred početak “Zadruge 5”. Ub.će me sada… – smeje se Marijanina drugarica, pa nastavlja:

– Interesantna je stvar sada baš kad sam probala da nađem te poruke, pored svih za koje znam da su joj pisali, sve poruke s njim su obrisane. Pre početka “Zadruge” svako je obrisao svoje poruke. Ona je mogla sve da skrinšotuje, napravila bi neke materijale da je njoj to bilo važno, ali ona stvarno nije u tom fazonu, da se bori za neki kadar… Koliko stvari ona zna, pa nikada nije pomenula – priča Tačina.

srbija danas