“OŽENJEN JE, IMA DVOJE DECE!” Pre Cara, Dalila je ZGREŠILA sa ovim muškarcem – Želeli smo da se UZMEMO

292

U novom izdanju emisije “Premijera – Vikend Specijal”, novinar Nemanja Vujičić u svom kutku ugostio je aktuelnu zadrugarku, Dalilu Dragojević. Nemanja je nastavio temu o njenom detinjstvu, pa je upitao kakvo joj je bilo školovanje.

– Upisala sam osnovnu školu i srednju u Tuzli, pa sam fakultet upisala u Bijeljini. Rijaliti mi je najveći životni fakultet i iskustvo. Ovaj rijaliti u kom sam sada mi je najveća životna škola – nastavila je Dalila.

– Kako je izgledalo tvoje školovanje – pitao je Nemanja Vujičić.

– Želela sam da me mama upiše u školu, a nisam imala ni šest godina. Ja sam stvarno navaljivala. Sva deca su bila starija, oni odu u školu, pa ja ostanem sama. Ja sam morala da idem u školu. Ni jedan direktor nije hteo da me primi, jer sam bila premlada. Pitao me je pedagog da li želim da se upišem u školu, rekla sam da želim i ona mi je rekla da će me pitati neka pitanja. Pravila sam probleme. Otac mi donese neke rukavice koje sviraju, ja ih pustim na sred časa. Volela sam da učim, ali mi je mama rešavala pola domaćih – pričala je Dragojevićka.

– Kakva si bila kao učenica – pitao je Nemanja Vujičić.

– Bila sam vrlo dobra, nisam bila odlična, ali sam išla u veoma jaku srednju školu. Želela sam da upišem medicinsku školu u Tuzli. Nisam mogla baš zbog tih koji su imali petice iz okolnih mesta. Upisala sam tehničku školu u kojoj su nastali moji prvi problemi. Bežala sam iz škole i zaljubila sam se – nasmejala se Dalila.

– Gde je taj dečko – pitao je Nemanja Vujičić.

– Oženjen je i ima dvoje dece, ja mislim. Bili smo dve i po godine. Želeli smo da se uzmemo, ali što se kaže: “Moja prva ljubav, moja nevinost”. Ne patim za njim, ali će mi ostati u sećanju – rekla je Dalila.

srbija danas