“TI SI POBEDNIK ŽIVOTA!” Nakon što je Dejan otvorio dušu pred svima, od njega dobio ogromnu PODRŠKU

1188

U toku je radio-emisija koju vode Marko Janjušević Janjuš i Stefan Karić. Sledeći gost je Dejan Dragojević koji je pričao o svojim osećanjima prema Aleksandri i ujedno, rekao da se plaši svega što dolazi! Takođe se osvrnuo na porodicu za koju, takođe ima veliki strah.

– Dobar dan Dejane, čuo si temu. I ti si sam ponižen i sve ostalo – razgovor je otpočeo Janjuš.

– Moje poniženje mi je dalo životnu lekciju! Da nisam bio ponižem, možda bi drugačije reagovao, ne bih bio zahvalan na drugim stavrima. Ljudi koji su mi prešli preko teških stvari pa su došli za Novu Godinu – rekao je Dejan.

– Da li u ljubavi u kojoj si ti bio, zaboraviš na dosojanstvo, na sebe? – upitao je Stefan.

– Ja sam sebe izgubio, a to je najgore. Kod mene je baš specifična situacija. Ja nemam svest da bilo ko postoji napolju osim vas. Sada kad vratim film, shvatim da sam bio nenormalan. Najteže je sebi da priznaš šta se dešava. Prolazim takav period i havta me anks..znost, gušim se opet, imam strah od izlaska iz rijalitija. Krenule su da mi se dešavaju lepe stvari, ja bežim, ne mogu. Ja se plašim da li su Aleksandrine reči iskrene, ne mogu da verujem bilo kome. Moram sebe da izgradim da bi drugima valjdao. Naš odnos ide sve dublje, i onda se planira budućnost, plašim se toga – zaključuje Dejan.

srbija danas