Dejana talk show: “Život na ulici” i “Poznati i estetska hirurgija”

196

dejana3

U subotu 30.08.2014. u “Dejana talk show” razgovarat ćemo o “Životu na ulici”.

Više ili manje zaokupljeni svakodnevnicom, u šetnji središtem grada slučajno ili namjerno – društvo nam često prave ulični zabavljači.

Neki od njih sebe nazivaju ‘kraljevima ulice’, ali svima im je zajedničko što prolaznike zabavljaju, jer to istinski i od srca vole. Mali pasaži, kutak ispred butika, na tramvajskoj stanici ili pozicija na nekom trgu počasno su mjesto gdje najčešće vladaju ulični zabavljači i svirači. Možda i niste primijetili, možda ste samo “ulovili” tek nekoliko nota dok žurba čini svoje, a možda ste i zastali malo da ih bolje posluštate, jer to većina njih zaslužuje. Bilo da se radi o majušnoj djevojčici na violini koja tek uči kako upravljati gudalom, momku koji “rastura” gitaru svirajući pjesme rock idola, pa do v gospodina koji svira harmoniku ili tamburicu prisjećajući se zvuka svoga kraja, momku koji žonglita, djevojci ili momku koji slikaju pred publikom ili fenomenalnim plesom uveseljavaju prlaznike-svi oni daju svoj doprinos svakodnevnoj priči o centralnim ulicama gradova. Ono što odiše ulicama, među žamorom ljudi, jeste i njihova umjetnost. I tako dan za danom za ulične zabavljače i sve koji im u prolazu (ne)poklone svoje vrijeme, novčić – dva. Tu su da nam uljepšaju dan ako im dopustimo, a njihova zarazna ljepota izvedbi zarobit će nas kad se najmanje nadamo. Jer oni imaju najčešće više talenta i sluha nego današnji zabavljači na javnoj sceni, pa stoga zaslužuju da s vremena na vrijeme zastanemo i poslušamo što sve znaju.

Kako žive ulični zabavljači saznaćete ukoliko budete sa nama u u subotnjem izdanju Dejana Talk Show-a. od 17:30h.

-Estetska hirurgija u svijetu definitivno više nije tabu. Pod nož sve češće odlaze i anonimni građani, a poznati i slavni više se ne srame otvoreno priznati da su za njihovu ljepotu barem dijelom odgovorni vješti estetski hirurzi. O estetskim korekcijama – o tome šta su radili na sebi Dejana Rosuljaš razgovarat će u nedjelju 31.08.2104. sa Sejom Boyem, Fuadom Backovićem- Deenom, Slađanom Guduraš, Eminom Karišik i Snježanom Komar. O estetskim korekcijama dat će svoj komentar i Lepa Brena.

UREDNIK I VODITELJ: DEJANA ROSULJAŠ
VRIJEME EMITOVANJA: SUBOTA (30.08.2014.) I NEDJELJA (31.8.2014.) U 17:30h!