CAR JE DISKVALIFIKOVAO MOJU ĆERKU, SAD IZIGRAVA DA JE NEVIN! Taki isprozivao zadrugare, nikog nije poštedeo, bivšem zetu poručio JEDNO

103

Radomir Taki Marinković, otac bivše zadrugarke Maje Marinković pomno prati dešavanja u Beloj kući, iako njegova ćerka više nije deo rijalitija.

Aleksandra priznala Dejanu da se plaši da je ne zadesi ista sudbina kao njega sa Dalilom.

– Mislim da Dejan i dalje voli Dalilu, ali da traži spas u Aleksandri. Aleks i Deki su mi super par i njemu bi želeo da se izvuče iz ovoga sa Dalilom, ali ipak Dalila će pokušati opet da vrati Dejana i da je ovo igra Cara i Dalile. Aleksandra se zaljubila jer joj odgovara Dejanova priča, on je fin momak. Između njih nešto postoji, ali mislim da je Dejan i dalje zaljubljen u Dalilu. Mozda je zavoleo Aleks blizina ipak čini svoje, ali sevaju i varnice između Dalile i Dejana, a Dalila je spremna na sve, mislim da je ovo igra – izjavio je Taki.

Dalila Dragojević i Filip Car uživali na Rajskom ostrvu povodom Dana zaljubljenih. Nakon večere prepustili se gledanju filma, a potom se prekrili preko glave.

– Njima to nije strano oni i u kući pred svima vode ljubav, što se Cara i Dalile tiče rođeni su jedno za drugo. Ne bih ja o Caru on je diskfalifikovao moju ćerku i nemam ništa lepo da kažem o njemu. Pa na neki način jeste bio zaljubljen u Maju ona je lepa, atraktivna cura i znam da su bili prijatelji u zadruzi četiri, da su se družili i vani, a šta se to desilo između njih poste to ne znam, ali imali smo prilike da vidimo kako je ispao nečovek prema Maji. Kada su mu svi okrenuli leđa ona mu je bila slamka spasa i organizovala mu je rođendan, operisana je trčala kupovala mu poklone, a vidite kako se na kraju završilo. Ovo sada sa Dalilom je više zbog priče da ne bi ispao žrt.a, a sutra ako uđe neka nova cura on će da ostavi Dalilu on je takav nezasit dečko, zanela ga svetla velikoga grada- završio je Taki.

kurir