MAJKA MARIJANE ZONJIĆ ZAVRŠILA U URGENTNOM ZBOG NJE I OSMAKČIĆA! Nova drama u Zadruzi, Zonjićeva i ne sluti šta se dešava

123

Nakon što se Marijana Zonjić poljubila sa Markom Osmakčićem, i priznala svoja osećanja, kao i to da će se boriti za njegovu ljubav, oglasila se njena majka Dejana.

Ona je istakla da se oseća očajno zbog ćerkinog poteza i kroz suze ispričala šta misli o svemu.

– Kako mogu da budem, sad sam se vratila iz urgentnog! Ja ne znam šta se dešava, Viki je psihički poludela, plašim se da ne nas.ne na Marijanu! Marijana jeste zaljubljena u Marka od prvog dana i ništa ne radi zarad rijalitija. Vidim tu povezanost, oni imaju istetoviran isti broj 17 i to ih povezuje od prvog dana! Marijana se istinski kaje za sve što je rekla za Viktoriju ali se Viktorija ne kaje za to što je rekla za Marijaninog brata, a to su, strašne uvrede! Ja ne mogu da kažem šta će biti. Marijana je neko ko ima svoj život, i radi kako hoće. Ali ja mislim da je najbolje da se ne pomiri sa Markom dok je u rijalitiju, nego da sačekaju da izađu pa da vide šta će biti sa njima! – uplakano je zaključila majka Dejana.

Za to vreme, Marijana se osamila sa Markom u dvorištu gde mu je priznala emcoije.

kurir