“ČEKA SE DA NEKO BUDE MR*AV!” Stiglo saopštenje iz Bosne, zvanično PODNETA KRIVIČNA PRIJAVA protiv Filipa Cara

295

Sinoćna žurka je prošla turbulentno, noć su obeležile svađe zadrugara, ali sukob Filipa Cara i Dalile Dragojević je uzdrmala javnost.

Naime, Car je izneo niz uvreda na račun svoje devojke Dalile, mučki ju je maltr.tirao, vukao, ud.rao, a kap koja je prelila čašu jeste ci.areta koju je bacio u Dalilinu kosu, kao i limenka p.va kojom je iz sve snage pog.dio Dragojevićku u glavu, nakon čega je ona na zemlji arlaukala od bolova.

Po pitanju celokupne sinoćne situacije, za koju se mnogi slažu da je bila jeziva, oglasila se i Dalilina majka, Emina Mujić, koja je oštro osudila postupke Filipa Cara.

– Šta da kažem to je Car! Dalila je kriva što je sebi dozvolila da bilo šta ima sa njim. Ne vređa on mene nego sebe vređa i on o sebi govori! Bole njega moje reči koje su došle do njega pa se sada sveti preko Dalile i naravno pošto je glup sam se izdaje tako što u par navrata spominje mene i ps.je, a sve to zbog izjave koju je pročitao! – započinje Emina i dodaje da je pratila dešavanja celu noć, pa otkrila da li će ona pokrenuti krivičnu prijavu o kojoj je Dalila govorila:

– Sve sam ispratila. Dalila je kriva što provlači tu krivičnu prijavu. Kakva ljubav? On se sveti zbog informacije koju je dobio i sveti se preko Dalile, ali ako mu ja složim krivičnu može da se seli u Crikvenicu! On ne voli svoju majku i sestru, a da voli Dalilu… To nije Dalila koju sam ja othranila. Ako je neka igra u pitanju onda neka trpe sve – nastavlja Emina i ne krije da je razočarana što nije diskvalifikovan.

srbija danas