Ko je obradovao Karleušu za Dan zaljubljenih? Pjevačica frapirala prizorom iz dnevne sobe!

253

Pjevačica Jelena Karleuša objavila je na svoj Instagram profil fotografiju kojom je zbunila svoje pratioce.

Jelena je pozirala u svijetloplavoj haljini u kojoj je naglasila obline, a svuda oko nje bilo je cvijeće. JK je sjedila okružena crvenim ružama, da bi potom objavila i snimak na kom je sebi u aplikaciji stavila oreol iznad glave.

Pjevačica nije napisala ko joj je poslao raskošne bukete, ali je Instagram ostao “zatrpan” komentarima o tome ko je Karleuši poslao ovo cvijeće.

“Prelijepa si”, “Srećan ti Dan zaljubljenih”, “Jeco, ti milion ruža a ja nijednu.. nije fer, pošalji mi ti makar jednu”, samo su neki od komentara.

Inače, Jelena Karleuša poznata je po svojim modnim kombinacijama, a nedavno se oglasila porukom na Instagramu i objasnila kako se osjeća.

“Stil i moda meni dolaze prirodno, ništa ne radim na silu. Ne prilagođavam se trendovima, koristim ih na svoj način. I dok se cijeli svijet pita kako neobična žena iz daleke Srbije ima tako dobar osjećaj da predvidi šta je sljedeća velika stvar u modnoj industriji, ja svoje ideje čuvam da bih se uklopila u ovaj svijet, inače bih bila proglašena ludom. Moda je umjetnost. Vrhunska umjetnost je genijalna. Genijalno nije prihvatljivo u moru mediokriteta. Naravno, volim da poziram g.la i objavljujem fotografije svoje zadnjice, ali to samo naglašava koliko stila imam kada sam zapravo u odjeći”, pisala je JK nedavno.

Izvor: Kurir