FOLK PEVAČICA POSTALA ELITNA PROS***UKA, ŠOK! S*ks hoće samo sa MLAĐIM muškarcima, po klijentu zaradi 1.000 €! SVI DETALJI AFERE

201

Poznata folk pevačica, koja je do korone važila za veoma angažovanu i po klubovima, ali i raznim veseljima, polako, ali sigurno primarni posao zamenjuje najstarijim zanatom, saznaje Kurir.

Ona već neko vreme pruža usluge bogatim i moćnim ljudima, uglavnom po inostranstvu, za šta dobija pozamašne svote. Nezvanično, u pitanju je suma od hiljadu evra po klijentu, a njeno ime i fotografije nalaze se u katalogu jednog makr.a koji ima široku poslovnu mrežu na više kontinenata. Pevačica se na ovaj korak odlučila zbog toga što je navikla da živi na visokoj nozi, a tezgi ima sve manje zbog pandemije i samim tim fali joj novca.

Njen prijatelj, koji je inače ma.ro, pomogao joj je u pronalaženju dobrostojećih klijenata. S obzirom na to da ova folkerka kao zmija noge krije da je postala pros…utka, njeno ime i prezime zasad nećemo da otkrivamo javnosti jer ima porodicu, koja u to nije upućena.

– Mislim da bi se malo ljudi iznenadilo kad biste otkrili ime te zvezde, jer je ona imala brojne skandale i ispade i njoj ništa nije strašno. Jedini uslov koji je imala kad se dogovarala sa mak.oom bio je da njeni klijenti budu bogati i mladi momci, ne želi da ima odnose sa starijim muškarcima. Ona, inače, voli piletinu i sebe ne vidi pored svoje generacije, a kamoli starijih od sebe – naveo je naš izvor dobro upućen u detalje novog zanimanja poznate pevačice. Folkerka se s klijentima isključivo viđa na nekoj destinaciji van Srbije, a poželjni su skupoceni pokloni i noć u hotelu sa najboljom uslugom.

– Ona će i dalje pevati, jer i od toga dobro zarađuje. Tražena je kao pevačica, ali sad nema toliko posla, pa joj elitna pros…ucija dobro dođe da zaradi onoliko para koliko je navikla da ima da troši na sebe. Moja procena je da će ona nastaviti da radi oba posla, sasvim sigurno će biti tako – zaključio je naš izvor.

kurir