ŠOK NAD ŠOKOVIMA! DALILA SVE OPROSTILA CARU, PALO POMIRENJE Dragojevićka pristala na sve USLOVE, evo šta je sve zahtevao! (VIDEO)

165

Dalila Dragojević se vratila u Belu kuću nakon tuširanja, a Filip Car joj je prišao u garderoberu i još jednom stavio do znanja kako želi da se njihov odnos odvija.

– Evo, ja ti sada kažem, pripremam te. Nemoj da se ponovi da provlačiš čoveka, pominješ ga, da budeš bezobrazna prema drugim ljudima. Nemoj da bude da ti nisam rekao. Da sam se drao, pljuvao, bezobrazno se ponašao iz čista mira. Ja uđem u crveno. Meni je sad više žao tebe radi mene, nego onoga što si ti napravila. Ne želim da kvarim žurku i da se osećamo loše. Ja ću se ponašati kao da ništa nije bilo. Ne perem ti mozak: “To si radila”. Ja ti perem mozak: “Nemoj da radiš to”. Govorim ti poslednji put, ne podnosim podle i loše ljude. Nanela si mu dovoljno zla, da treba da ćutiš ceo život. Kakav je on, to tebe ne treba da zanima. Ako me ceniš, nemoj da ti se ponovi. Neću te vređati ako se ponovi, jer mi onda bude žao – rekao je Filip.

– Znači ti si sad tu iz sažaljenja? Okej, ja sam pogrešila, ti si preterao i nek se tako završi. Sledeći put kad se nešto desi, pogledam u tebe, a ti mi ne odgovoriš ništa… Kad te pogledam tražim tvoju reakciju kad neko priča o meni, a ti ne reagujeđš – pitala je Dalila.

– Uvek sam ti pokazivao ili ovako ili onako – dodao je Car.

– Dobro, shvatila sam. Izvini mi se za ono sinoć – uzvratila je Dragojevićka.

– Evo, izvinjavam ti se. Znaš kako umem da budem nežan, ali znaš kakav sam kad je neko zao, budem životinja – rekao je on.

kurir