Zorana Mićanović OTKRILA koji pevač joj je PREDVIDEO blistavu karijeru pre mnogo godina

173

Mlada nada muzičke scene Zorana Mićanović proslavila se učešćem u “Zvezdama Granda” i s samo šesnaest godina postigla vrtoglavi uspeh. Njen prvenac “Sikter” broji skoro četrnaest ,miliona pregleda na Jutjub platformi, a svoj trijumg nesebično deli sa mentorom Aleksandrom Milićem Milijem koji je zadužen za njenu pesmu.

– Ja sam bila najmlađa u takmičenju, imala sam tada petnaest godina, a tek kada sam napunila šesnaest Saša Popović je otkrio da sam u “Zvezde Granda” ušla mlađa nego što je to smelo. Već sedam meseci nakon finala slavim četrnaest miliona pregleda sa “Sikterom”, mada još nisam sabrala utiske i dalje nekako imam osećaj da sam u takmičenju i čekam da se pojavim na televiziji subotom uveče. Sad idem dalje da snimam pesme sa Milijem- otkrila je Zorana.

Mnoge kolege podržale su je u njenim prvim muzičkim koracima, a malo ko zna da je Zorana kao dete bila deo takmičenja “Neki novi klinci” gde se takođe pokazala kao sjajan vokal. Prvi put je u emisiji “Zvezde Granda Specijal” otkrila koji pevače sa javne scene joj je predvideo blistavu karijeru pre mnogo godina.

– Kada sam bila u “Klincima”, Nemanja Stevanović me je baš pohvalio i rekao mi je da ću za par godina da uspem- prisetila se Zvezda Granda, što je Nemanju bukvalno oduševilo.

– To se čulo odmah!- dobacio je pevač, a voditeljka Vesna Milanović se našalila te Stevanoviću dodelila novu titulu.

– Nemanja je novi Saša Popović- rekla je kroz smeh.

Foto: Z. K. Munja/ Luka/ Elena
grand.online