TATA TAKMIČARA UKRAO ŠOU! Zapevao “na suvo” i sve oduševio: “Ovo ti je AUDICIJA ZA ŽIKU”

314

Ljupka Arsovska i Zlatko Tole ukrstili su glasove u večerašnjem duelu.

Kandidatkinja iz tima Ane Bekute u prethodnom krugu predstavila nam se modernim repertoarom, sa čim je nastavila i u ovom krugu pa su njen izbor bile pesme “Pazi se” i “Ninanajna”.

Šarmantni takmičar koji se spremao sa Marijom Šerifović odabrao je numere “Stanica podlugovi” i “Predaj se srce”.

Na kraju njihovih izvedbi i okolišanja Đorđa Davida krajnji rezutat bi je 5:4 u korist Zlatka.

Prvi je reč dobio David, s obzirom da je dao pa povukao svoj glas.

– Ljupka, prva pesma katastrofa. Nemoj da se ljutiš, ali nije za treći krug, a kada je u pitanju druga pesma bilo je grešaka, ali u strofama si se snašla. Zlatko, Zdravko Čolić ne može da se peva na taj način da nema nikakvu dinamiku. Sve si vezivao do te mere da ostaješ bez vazduha i nije mi se svidela boja glasa. Da nisi imao peti glas ja bih ostao, kada je Ceca dala šesti povukao sam zato što nisi za direktan prolaz- objasnio je Đorđe.

Ceca je rekla kako Marija sigurno nikome od njih dvoje ne bi dala glas da je sedela na njenom mestu, a zatim zamerila Zlatku da je bio bolji u prethodnim pojavljivanjima. Sa druge strane, pohvalila je Ljupku za vrcavu energiju.

Saša Popović, odlučio je da opusti atmosferu, a kada je saznao kako je Zlatko talenat za pevanje nasledio od oca koji je bio u bekstejdžu odmah ga je pozvao da im se priključi na sceni.

– Sa ovim rezultatom oboje idu u baraž, pa ajde malo da promenimo možda je tati ovo audicija za Žiku- najavio je Popović tatu Ivicu.

Na velikoj Grandovoj sceni izrazio je želju da zapeva “Znadem majko što si tužna” nakon čega je usledio gromoglasan aplauz, a Marija je zaključila da je bio odličan.

Foto: Z. K. Munja/ E. srdić
grand.online