DEFINITIVNO STAVIO TAČKU NA DALILU – Dejan odlučio da PROMENI ŽIVOT IZ KORENA! Vraća se PORODICI?

115

Prvi sagovornik voditelja Darka Tanasijevića pred izbacivanje je bio Dejan Dragojević, koji je odlučio da prekine kontakt sa bivšom suprugom Dalilom Dragojević, zbog ona čega ovih dana pravi neviđene haose.

– Dobro sam, danas sam trenirao, imam upalu mišića. Tako je bio dobar trening, da su mi se misli malo razbistrile. Sve mi se vrzma po glavi. Juče kad smo čekali ulazak, jedva sam vazduh uzeo. Sve neke informacije, počinju “Pitanja novinara”, pa šta ćeš pitati, da li ću saznati nešto novo, sve me vraća na ono što je bilo, sve je osetljivo, da mi mala neizvesnost pravi zbrku. Imam strah kad su “Pretres nedelje”, “Pitanja novinara” i “Gledanje snimaka”. I ovo kad je nedelja, kad imamo slobodno vreme – započeo je Dejan.

– Da li planiraš da ostaneš dosledan odluci da ne komuniciraš sa Dalilom i šta je tačno dovelo do toga da prel.miš? – pitao je Darko.

– Koliko god da mi je teško, hvala Bogu da mi se sve ovo izdešavalo sad, a ne kasnije. Pa i ovo pomirenje što sam dao drugu šansu. Sad znam da drugi put ne mogu da pokleknem. Mogu da pokleknem možda za dva meseca da porazgovaram sa njom. Sve mi se bilo nakupilo, sve mi se vratilo šta je bilo i da li je to vredelo. Čak i kad sam se vratio posle čaše, dao sam pristup, onda kad je krenula da laže, da ne zna da li ju je poljubio, tad sam odlučio. Ako zna da te neke stvari mene bole… Ona me je opet stavila na pauzu, pa išla da flertuje. Prijala mi je pažnja, nisam imao realnu sliku, samo sam napominjao pozitivne strane – govorio je Dejan.

– Ona govori da neće da dozvoli da joj nabaciš krivicu da ti je po drugi put istu stvar uradila – dodao je Tanasijević.

– Kad smo se pomirili opet, ona mi je rekla posle da hoće da budemo drugari, a onda mi je zamerala mnoge stvari. A non-stop je bilo nekih stvari, ja kad uzmem da joj prebacim, ona: “Nije to tako”. Onda sam puštao, a ona je svesno stavila nas na pauzu, sebi je rekla da ima 0% emocija prema meni, a videla je da ja idem ka tome da pojačam nas odnos. Navikla je da uvek može da mi se vrati, pa je krenula da radi iste stvari sa početka. Ja sam trpeo, dok nije eskaliralo, dok nisam sam sebi priznao surovu istinu – istakao je Dragojević.

– Koliko je bolan taj trenutak kada si sebi priznao istinu? – pitao je Darko.

– Jako bolan. Najteže mi je bilo nju odbiti. Ja sam svaki put padao na te njene oči. Ona je u flertu sa njim bila saučesnik. Toliko je sebi davala za pravo, ja kad nekome dam upaljač, ona me sas.če pogledom. A nema pravo da to zamera, ali je sebe stavljala uvek iznad mene, da radi šta hoće, a ja ako imam komunikaciju sa nekom, to je s*ks. Sada je počela da mi dobacuje u prolazu, ja ignorišem – rekao je Dejan.

srbija danas