DA LI IMAMO POBEDNIKA ZVEZDA GRANDA? Marija ga šalje ODMAH U FINALE

3749

Da bi takmičari fascinirali žiri i prošli u naredni krug treba da pevaju kao Aleksandar Simić (21) iz Mionice, takmičar koji je ove subote žiri “Zvezda Granda” ostavio bez teksta.

Ovaj kandidat iz tima Dragana Stojkovića Bosanca našao se u duelu sa Žikom Jovanovićem (21) iz Obrenovca, ali je u neverovatnom pevačkom okršaju pobedio maksimalnim brojem glasova.

Aleksandar je žiri fascinirao izvođenjem pesama “Rode će se opet vratiti” Grand kvarteta i “Vinska” Opera La Traviata, dok je Žika u trećem krugu otpevao “Kako si majko, kako si oče” Šabana Šaulića i “A nekad je dolazila stalno” Darka Lazića.

Tokom Aleksandrovog nastupa žiri je bukvalno zanemeo, čak je i Saša Popović bio fasciniran njegovim pevanjem da je na kraju ustao i aplaudirao.

– Prosto se neko rodi za scenu i svojom energijom te očara, samom pojavom, samouverenošću. Aleksandar zrači pozitivnom energijom, svima nam je prvenstveno izmamio osmeh. Pustio je glaščinu i neka energija je počela da mi struji telom i svaka mu čast, zaslužio je svih šest glasova- rekla je Ceca, dok je njegovog protivnika iz duela okarakterisala kao klasičnog narodnjaka.

Viki takođe nije mogla da sakrije oduševljenje kandidatom koji je nesvakidašnjim repertoarom briljirao u trećem krugu. Ona je istakla da je specifičan, dok je za Žiku prokomentarisala da se vidi i čuje veliki napredak od prvog pojavljivanja.

Reči hvale za mladog Simića imala je i Marija Šerifović koja je svojim izglaganjem poentirala, bar kod Bosanca.

– Način na koji ti predstavljaš sebe i osećaš muziku to je nešto što me baca u trans. Ja sam tobom preoduševljena i što se mene tiče ne bih imala nikakav problem da pobednik ove sezone budeš ti i to odmah – poručila je Mara kandidatu, na šta se Boske našalio i dodao: – Pa da završimo, Maro. Odmah bih proglasio!

Popović je istakao da i ukoliko dođe do finala, završnu reč ima publika koja glasa, na šta se Marija kroz osmeh poručila da je takmičar kod nje u timu možda bi i imao šansu.

– E, onda ću ja pred finale da ga prepustim tebi – našalio se Bosanac.

I dok su svi bili oduševljeni Aleksandrovim nastupom, Milija i Đorđa zanimalo je da li je zagrejao grlo pred nastup, a imali su i po koji savet za njega što je iznerviralo Mariju.

– Šta pričate? Kako uopšte imate mozga da ovakvu interpretaciju kvarite? – pitala ih je, ali je Džordž bio uporan da objasni i podeli par saveta.

– On je dečko specifičan u ovom takmičenju. On može da peva sve i pop i rok i operu – konstatovao je Popović i time prekinuo Đorđevo izlaganje.

– Pevaš sa takvom lakoćom da je milina da te slušamo. Samo tako nastavi – poručila mu je Ana, dok je završnu reč imao mentor koji je istakao da je njegov kandidat ispoštovao sve što su se dogovorili.

Foto: Z.K.Munja/Luka/Elena
grand.online