MOMENTALNA DISKVALIFIKACIJA! Isplivao skandalozni snimak zadrugara u kom gnusno vređa Muslimane i Hrvate, javnost užasnuta! (VIDEO)

514

Sale Luks je poznat kao osoba britkog jezika i što na um to na drum, ali niko nije ni slutio da će izgovoriti ovakve reči ni ne sluteći da ga kamere sve vreme snimaju i da će to izaći u etar.

Naime, tokom razgovora u spavaćoj sobi sa Dalilom i ostalim zadrugarima, Sale je izgovorio da ne može nikada da se druži i bude u bliskom odnosu sa Muslimanima i Hrvatima jer bi ga njegovi u.ili i da je on zakleta Srbenda.

Zadrugari su ostali šokirani prilikom njegovog izlaganja, a on je zaboravio da je u tom trenutku u spavaćoj sobi bio veliki broj baš tih istih Hrvata i Muslimana koje on toliko mrzi, a između ostalog i Dalila, sa kojom neprestano pokušava da se zbliži.

Javnost je zgrožena ovakvim ponašanjem i izgovorenim rečima i zahteva da se on momentalno sankcionise i diskvalifikuje budući da je ovo televizija sa nacionalnom frekvencijom.

@kagawakawa @_zadruga_official_ da li vas je stid? #monstrum i #ubica u tijelu #saleluks zadojen fašizmom u #zadruga priča o svojim sramnim stavovima #dalila ♬ original sound – K. K.

alo.rs