Ceca kolegama dala PONUDU koja se ne odbija, Popović i Boske PRVI U TRCI

386

Devetnaestogodišnji Saša Žderić potpuno je zasenio žiri svojim sjajnim vokalom i zasluženo osvojio svih šest glasova podrške.

Ove večeri predstavio se pesmama “Ostala si uvek ista” i “Mećava”, a ponosna mentorka Ceca pritrčala mu je na sceni i zagrlila ga.

Koliko se Svetlana vezala za svoje kandidate ispričao je Popović i podsetio da je rekla kako bi više želala da njen kandidat prođe dalje nego da ima sto hiljada ljudi na svom koncertu, što je ona i potvrdila.

– Šta će da bude onda tek u martu i aprilu, ima Ceca da poludi- dobacila je Marija kroz smeh.

– Ceca se vezala za kandidate, a ja sam se vezao za Cecu- rekao je Popović držeći pevačicu za ruku što je nju potpuno raznežilo.

Poznato je da Ražnatovićka i Boske vrlo često imaju čarke, pogotovo po pitanju kandidata, ali ovoga puta svojim komnetarom oduševio je Sašinu mentorku koja mu se odmah zahvalila.

– Teška srca moram da priznam da je bio odličan. Prva pesma je bila super, u drugoj je bilo falša ali nećemo sad o tome- rekao je Bosanac.

– Pa ja vas izazivam da kažete šta je bilo loše, da ne bi išao kod Cece na Kipar. Ajde kaži, ajde udri-. Ja hoću da idem na Kipar tako da je meni ovaj kandidat bio dobar- odgovorio mu je Sale što je izazvalo smeh kod svih članova žirija.

Svetlana je nastavila šalu u tom stilu te dala motiv svojim kolegama da glasaju i dele šestice njenim kandidatima.

– Samo vi dajte mojim kandidatima šestice i svi idete na Kipar- našalila se pevačica.

Iako mnogi kažu da važi za jednu od najstrožih članica u žiriju čije je kriterijume teško ispuniti kad je reč o muzici, Marija Šerifović nije krila oduševljenje nakon Sašine uzvedbe.

– Meni si držao pažnju, a to je najbitnije!- zaključila je Šerifovićka.

Foto: Z. K. Munja/ E. Srdić/ L. Cvetković
grand.online