Boske dao takmičaru ČUDAN SAVET, Popović ODLEPIO: “Ne možeš tako da se izražavaš ovde”

345

Nikola Đorđević Džimi iz Podgorice večeras se predstavio pesmama “Da si tu” i “Lažu te” za koje se odlučio u dogovoru sa svojim mentorom Bosancem.

Njegovo izvođenje članovi žirija nagradili su sa pet tastera podrške, a čuveni šesti glas ovoga puta je izostao i to od Marije Šerifović.

– Bosanac je radio koreografiju- odmah je dobacio Mili, a na stručno komentarisanje odmah je prešao Đorđe David.

– Ja ti odavde govorim sve vreme da se nasmeješ malo. Imaš tu energiju, ali je falilo osmeha. Da si pokazao i tu trojiku i četvorku primila bi se i Marija. Čudno je to kako si napravio neki zid između zverinjaka i sebe- rekao je roker i otkrio da takmičara Crnogorci izuzetno vole i podržavaju budući da mu se već nekoliko ljudi javilo sa rečima pohvale na račun Džimija.

Popovića je posebno interesovalo Marijino mišljenje o nastupu budući da je samo njen glas izostao.

– Od svega večeras meni se najviše dopalo kako si se ti obukao. Pokazao si da razmišljaš i da poštuješ ovu scenu, a ono što mi se nije dopalo je kako si krenuo da pevaš pesmu i istim intenzitetom si rokao, rokao, rokao do kraja da si mi se popeo do ovde- konstatovala je Mara aludirajući da joj se popeo na vrh glave sa monotonim pevanjem bez dinamike.

Bosanac je jedan od članova žirija koji inače zagovara da se uvek vodi računa o pevanju strofe i refrena, na šta mu je Šerifovićka skrenula pažnju.

– Ovo je bilo za šest glasova, a on kako je pevao, pevao je najtiše moguće strofe- nasmejao je Boske sve, dok se Bekuta usaglasila da je takmičar fantastičan.

Nakon što su se svi članovi žirija složili da je falilo dinamike, Popović je doneo samo jedan zaključak.

– Ja da sam se pitao ovo bi bila šestica. Dobar si i treba da ideš dalje- bio je siguran Sale.

– Samo ti rokaj u baražu i razvali zvučnike i tu će Popović da se oduševi jer Saša ne voli kad neko peva kao da se upuvao- savetovao ga je mentor, na šta sudija nije ostao imun te mu objasnio da ne može tako da se izražava.

Foto: Z. K. Munja/ E. Srdić/ L. Cvetković
grand.online