Dalila o Dejanovoj porodici: Nisam ja ničiju bebu uzela i odvela, nego je dečko pošao za mnom!

149

Dalila Dragojević tvrdi da suprugu Dejanu nikada nije branila da bude u kontaktu i da se viđa sa članovima porodice. Tokom emisije “Pitanja novinara” jedno od pitanja je bilo upućeno Dalili.

– Dok smo razgovarali maloprije, čuo sam Dejana kako je rekao da krivi sebe jer nije doveo stvari u ravnotežu kad su u pitanju odnosi tebe i njegove porodice, kako ti to komentarišeš? – pitao je voditelj.

– Pričali smo mi o tome, gdje mi je rekao da krivi sebe i za to i za ovo što sam ja uradila. Krivac mogu biti samo ja, jer sam ja ta koja je uradila to što jeste. Kada je Marko rekao da je trebao da me uzme za ruku i odvede tamo, tada mu je to palo na pamet. Počeo je sebi tada da na.ija osjećaj krivice. Mislim da nije trebao da se učauri i da dozvoli sebi da vidi majku poslije tri godine u rijalitiju – govorila je Dalila.

– Nisam ja nikoga tjerala da bude sa mnom, on je sve samovoljno radio… Niko nije napomenuo da sam ih zvala, da sam se tom istom Davidu javila kada Dejan nije htio. Niko nije rekao da sam Biljanu zvala na rođendan, da sam iz svoje kuće željela da izađem ako treba da bi Dejan vidio svoju majku. Ali ja nisam rođena da budem žr.va i neću da patetišem. Ni sam moj izgled ne podržava to da sam ja jedna jadna i namučena žena… Svašta sam ja pretrpjela i ne bih se osvrtala previše. Da sam ja oduzela nekome dijete ili da sam ub.la nečije dijete koje nije ni postojalo… Svačega je tu bilo.

Izvor: telegraf.rs