Mili ISPROVOCIRAO Popovića, on mu žestoko uzvrato: “KAKO SI DOŠAO, TAKO ĆEŠ I OTIĆI”

449

Nakon maksimalnog broja glasova koje je osvojila u prvom krugu, još jednom je stala na Grandovu scenu Merjema Alihodžić, a u ovom krugu predstavila nam se pesmom svoje mentorke Marije Šerifović “Jedanaest” i drugom brzom pesmom “Najbolja.

Već tokom izvođenja prve numere dobila je tri glasa, a u ovom krugi-u nije uspela da osvoji svih šest glasova, izostao je jedan od Ane Bekute.

– Mila, ti si beskrajno talentovana imaš jedan čist glas kom nedostaje iskustva, rada, borbe, nema dinamike, imaš ritma ali… Prvu pesmu si prilično lepo otpevala, ali u drugoj se nisi snašla. I pitam mentora zašto ovoliko teške pesme za početnika- pitala se Ana.

– Ona je došla sa raznim idejama, i sve pesme su jako teške. Ja pokušavam da im objasnim da je dovoljna jedna teška pesma, a druga treba da zabavi publiku. Da li je ovo bila cena što smo platili jer nam je na probi zvučalo da je to, to je tema za razmišljanje- rekla je Šerifovićeva.

– Ja sam glasao zato što ima pesnaest godina, ali složio bih se sa Anom. Sa toliko godina ovakve tekstove pevati, zrelih osoba, tek ćeš ti doći- počeo je Dragan Stojković, a Popović je dobacio i upitao da li treba da peva “Cvetak zanovetak”.

– U krajnjem slučaju i to bi za njeno godine bilo osveženje i jedno rasterećenje ali sigurno bi bilo prikladnije i prijemčivljije. Ti si talenat, tako se peva u Bosni. Povedi računa, ti si sebe dokazala kao potencijal i vokal. Nekada treba sakriti mane, a istaći ono što je lepo- objasnio je Bosanac.

Saša je predložio da u narednom krugu peva “Miki Mićo”, a Bosanac je dodao kako će oni da igraju.

– Ti ćeš da jašeš Sašu. To se tako igra- dobacio je Mili.

– Mili, ovo je bilo nisko i ja imam nešto u glavi kako si došao tako ćeš i otići. Javlja mi se- odgovorio je Popović, a zatim mu rekao da prokomentariše nastup.

On je pohvalio takmičarkino pevanje sa čim se složila i Ivana Peters, kao i Viki Miljković.

– Pomešana su mi osećanja. Nemojte da imate taj mazohistički stav da fascinirate Mariju pevajući njene pesme. Uglavnom zasluženo po meni- istakao je Đorđe David.

Na kraju, Marija je rekla kako je zadovoljna 70 posto, ali da će o tome razgovarati kasnije.

Foto: Z. K. Munja / E. Srdić / L. Cvetković