OVO JOŠ NISMO IMALI: Marija VRISNULA, Popović u ŠOKU ZBOG TAKMIČARKINOG KOMENTARA

586

Hrabrost da sa samo šesnaest godina stane na Grandovu scenu i takmiči se u “Zvezdama Granda” gde je konkurencija ozbiljna imala je Jovana Šćepanović koja dolazi iz Crne Gore.

Jovana na svom glasu radi sa svojim mentorom Đorđem, a večeras se predstavila pesmama “Samo simpatija” i “Minus i plus”.

Žiri je nagradio njenu hrabrost i talenat sa četiri glasa podrške koja su joj pružili Mili, Viki Miljković, Ivana Peters i Marija Šerifović.

Međutim, poslednji glas ostao je upitan budući da je Mili pritisnuo Marin taster i bez njene volje mladoj takmičarki pružio podršku.

Naravno, njegov postupak je izrevoltirao Šerifovićku koja je odmah počela da se krsti.

– Kako ja sad devojčici od šesnaest godina da kažem da povlačim svoj glas? Uzeo je moju ruku i glasao. Neka ostane, okej je, svakako neka ide u baraž- rekla je Marija.

Svoj sud dao je i Saša Popović koji je smatrao da je njeno izvođenje korektno, ali da se još uvek čuje dečiji i nezreo glas.

– Zaključak je jednoglasan, prva pesma nije bila dobra, a u drugoj nas je zabavila. Lepuškasto je to otpevala i dobila je ta tri ipo, četiri glasa. Detinjasto je ovo još uvek- rekao je Sale.

Svoje stručno mišljenje dao je i Bosanac, koji je primetio nešto što što ostali članovi žirija nisu, a njegovim očima nije promaklo.

– Ima nešto što se mora pohvaliti, taj njen izraz lica i upućivanje teksta nama i publici. To je za svaku pohvalu- primetio je Boske.

Ali Jovanin komentar posle obrazloženja publike doveo je sve do suza, a Marija nije odolela već je ustala i aplaudirala joj.

– Ja moram da vam priznam da prvu pesmu ne podnosim iz dna duše, ali moj mentor je zapeo da je pevam- iskrena je bila kandidatkinja, a onda je u studiju nastala vriska.

– Bravo dete, pa bravo bre! Konačno je neko nešto rekao- vikala je Marija, a Boske je bio toliko oduševljen da je odmah pritisnuo svoj taster i dodelio još jedan glas.

– Ovo još nismo imali!- dobacivao je Mili, a ništa manje u šoku nije bio ni Popović.

– Ja prvi put čujem da neki kandidat ovako nešto kaže. Sa šesnaest godina ovako nešto reći za svog mentora. Alal ti vera!- rekao je Saša, dok je Đole kao njen mentor posebno bio ponosan zbog Jovanine hrabrosti.

Foto: Z. K. Munja/ E. Srdić/ L. Cvetković
grand.online