“ONA GLUMI LUDILO”, DEJAN RIJEČIMA ISPROVOCIRAO DALILU, ona ustala pa mu odgovorila: ODMAH SPUSTIO GLAVU (VIDEO)

119

U toku je emisija ”Pitanja novinara”, a predstavnik portala Pink.rs, novinar Darko Tanasijević postavio je naredno pitanje Dalili Dragojević.

-Šta je Dejana tako uznemirili danas? Šta se to desilo – pitao je Darko.

– Desilo se to da smo trebali da biramo najpozitivniju osobu. Ja svako pismo shvatim ozbiljno i nije mi bilo do zezanja. Desilo se to da je on bio među prvima da navodi. Spomenuo je Đedovića, Sandru i Frana i da su uspjeli da ga usreće. Slažem se da jesu, ali sam shvatila da je mogao da navede i mene. Moga je i da navede i mene, bez obzira na to što sam mu ja uradila, da me navede kao četvrtu osobu. U ovim situacijama se jedino sa mnom smije, ja sam zadužena da ga dignem u visine. Ja sam to odmah zamjerila, on je rekao nisam te video…Počela sam rečenicu sa, bez obzira što Filip ima tu neku lošu stranu, da mogu da se nasmijem kad kaže neku glupost – rekla je Dalila.

-Navela sam i Dejana naravno. E sad, što sam rekla Filipa na prvom mjestu, njega na trećem. Njima sve smeta. Filip mi je zamjerao nešto, Dejan isto to, pa zajedno. Zato sam i rekla da mi ne trebaju ni jedan ni drugi – nastavila je Dalila.

-Sve vrijeme si igrala i to je dobro, proveli ste se – rekao je Darko.

-Iskreno, ja ako mi se ne pleše, ja neću plesati. Sve zavisi od mog raspoloženja. Ne možeš da staneš ispred Darka i da se ponašaš kao da me nisi takvu upoznao. Ti nisi prezubčio te neke stavri i sad si izgubio pravo da ne smije ništa da mi prebaci – rekla je Dalila.

-Ja mogu da napravim to pravo da uradim šta hoću – ubacio se Dejan.

novi.ba