“NISAM IMAO POVERENJA U NJU!” Mensur stavio tačku na odnos sa Anom – evo zašto nije hteo da uđu u vezu

101

Tokom emisije “Gledanje snimaka” zadrugari su imali prilike da vide razgovor između Ane Jovanović i Mensura Ajdarpašića, nakon što se saznalo da je ona imala aferu sa Filipom Carem.

– To je jedan od razgovora kad smo govorili šta se dogodilo između Ane i Filipa. Standarna priča da je moja iskrenost dovedena u pitanje. Davao sam joj do znanja da nisam imao potrebu da se igram i loše me je tumačila. Danas me je pozvala da razgovaramo, ja nisam odlučio da razgovaram sa njom. Možda je htela da mi kaže da je pogrešila i da se zatrčala i da nije tako kako je mislila, u odnosu na ono kako je pričala. Davao sam joj primere da nije način i da sam mogao da pomislim zbog Tare, dok je trajao odnos sa Matejom ona je pričala da je Tara nju gurala meni – pričao je on.

– Ne, ja sam tad govorio da jesi to rekla, ja i mislim da je rečeno, a sad nemam pojma da li je – ubacio se Mateja.

– Okej, to se dovodi u pitanje, a imao sam pravo da pomislim da je Tara nju želela da uvede u priču sa mnom. Nisam imao poverenje u nju, mislio sam da je Tara navigira, jer bolje poznaje prostor i da je gura, ne bi li se, kad bih se ja vezao, ko zbog devojaka sve i svašta dopušta, možda da se poigra. Meni je to bilo na pameti zbog njenog hladnog ponašanja, u odnosu na ono što je sa moje strane. Uveravao sam se vremenom da to nije tako – nastavio je on.

srbija danas