KAD TONEM, NEKA TONEM SAMA: Dalila još jednom poručila Dejanu da je najbolje da se RAZDVOJE, on joj rekao da je to NEMOGUĆE! (VIDEO)

113

Dejan Dragojević je krivio sebe za to što porodica Dragojević nije bolje upoznala Dalilu, a ona mu je stavila do znanja da smatra da nikad ne bi bila prihvaćena. U nastavku razgovora pričali su o tome kako se osećaju povodom svega.

Ja znam šta je u meni, a ti ne znaš šta je u tebi – rekla je ona.

Moj problem je taj što te volim i niko ne može da svari to. To je moj problem, što te volim, nema druge, to je to… Svaki put kad sam pokušao bilo šta, nisam mogao, ne da mi se – dodao je Dejan.

Moja najveća želja je da odem odavde, a cilj mi je da ostanem i da se izborim sa svim. E, to. Čemu da se smejem ja? Treba da se poklopim ušima i nikada ne ustanem sa crnog stola. Ja kao hahaha, smejem se, sprdam, ja čestitam, ljubim ljude… Koga da ljubim? Treba da nikad ne izađem, da mi ne bude do života. Šta god sam uradila, bilo je pogrešno protumačeno. Bio postupak dobar, bio loš, bio je pogrešno protumačen. Svaka moja namera je bila katastrofa, sa kakvim sam se komentarima se nosila… Ali očigledno je lakše prihvatiti kad si kriv, nego kad nisi. Tako je sa zatvorenicima. Jadan je onaj koji leži u zatvoru nevin. Dabogda ja hiljadu pita bila kriva, ali za stvari koje sam kriva. Ne možeš i sve dok budeš mislio da si ti kriv za neki moj postupak, nikad nećeš izaći iz čaure. Vrlo dobro znaš da nisi kriv, a pričaš to. Zašto? Da bi meni bilo lakše? – nastavila je Dalila.

Ja želim da nađem neko objašnjenje – rekao je Dragojević.

Ne postoji – poručila je Dalila.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

pink.rs