Dalila van sebe zbog kritika: Divlja, drami i prijeti bojkotom! Ne može da podnese istinu!

216

Dalila Dragojević napravila je dramu i u suzama napustila sastanak povodom raspodjele budžeta jer nije mogla da se nosi sa kritikama koje je dobila zbog svog ponašanja u rijalitiju “Zadruga 5”.

– Dalila Dragojević od danas spava, ne učestvuje u programu. Poslije sinoćnjih komentara, da meni članica žirija kaže… “Da ne kažem pros..tutka, reći ću najveći odron”. Sinoć sam bila na rubu da napravim incident. Vraćajući se sa Zadrugovizije, gledajući pogleda kao da sam ub.la nekoga, kako se ljudi krste… Želim svima vama da doživite urlike. Ja želim ovog trena da napustim Zadrugu. Tražim da izađem normalno na vrata Zadruge, da svi koji ste komentatori – krenula je Dalila.

– Ucjenjuje da je ne bismo komentarisali negativno – dobacila je Sanja Grujić.

– Ja da slušam komentare kako je Sanja Grujić tri puta komentarisala Dalilu. Evo, neka ostane da ona sve zna, Dalile više nema. Zna se šta se mislilo kada je rekla da Sanja ide u metu. Druga stvar, nisam dobila ništa od poklona za Novu godinu – govorila je Dragojevićka.

– Nemam snage, meni je Nova godina značila. Zaljubila sam se u Cara, vratila Dejanu, nemam snage više – pričala je kroz suze Dalila.

– Šta nemaš snage? – pitao je Car.

– Nemam snage, Filipe… I kad sam sa tobom bila na bini, dobila sam komentare: “Ne skidajte te maske”. Sinoć je bilo trostruko gore – plakala je Dragojevićka.

Dalila je otrčala u spavaću sobu i nastavila da plače.

Dalilu su u sobi tješili Nevena Miličević i Marko Đedović.

– Nemoj molim te da se osvrćeš na komentare. Mnogi ovdje kriju svoje pravo ja, šta je briga ko šta misli – govorila je Nevena.

kurir