OŽEŽI Takmičar pao u senku, žiri ZVEZDA GRANDA opleo kolce

478

Nastup Nina Mrčele (24) iz Šibenika definitivno je pao u senku zbog žirija “Zvezda Granda” koji je nakon njegovog nastupa opleo kolce na sceni.

Sve je krenulo od izvođenja pesama “Tko će tebe voljet kao ja” i “Nije mene dušo ubilo” za koje je takmičar dobio samo 4 “da”.

– Ti si meni bio fantastičan. Imao si podjednako isto grešaka i falša kako u prvoj, tako i u drugoj. Kako Hrvati koji žive na moru prave hitove? F dur, B dru, C dur, i to su hitovi, lagane melodije, ubitačni tekstovi. To su se nekad zvale plažne pesme i tako se prave hitovi, jer nisu svi muzičari kao ja, nego kao Mili koji zna tri akorda. Bravo, bravo, momak- počeo je šaljivo da komentariše Dragan Stojković Bosanac, ali ga je Saša Popović prekinuo i pitao da li zna ko je Milo Hrnić. Nakon što je rekao da ne zna, i da ne bi trebalo baš sve da zna, odbrusio je:

– I Tesla je izmislio struju, pa se nije peo na banderu! Tako i je, ne mogu sve da znam.

Ana Bekuta prokomentarisala je da Nino ima odličan raspon glasa, dok je Aleksandar Milić Mili naveo da se kod takmičara čuo i video strah.

– Čak ti se steglo grlo i promenilo ti se grlo. Inače, Nino radi, već je formiran pevač i radi odlično – otkrio je Mili žiriju, a Popović dodao da je Nino i harmonikaš.

– Ti i ja ćemo spremiti nešto za sledeći krug, pomoći ću ja Miliju. Kad izađemo, ima da razvalimo – poručio mu je Boske, a zatim ga je Saša upitao da li zna da svira “Užičko kolo”. Nakon što je takmičar rekao da zna, Sanja Kužet predložila je da režija pusti kako bi članovi žirija opleli kolce.

Čuvena šestorka zaigrala je u ritmu, dok je Sneška bila na čelu kola.

– Cepaj sitno! Srećna Nova godina – povikala je Marija, a Ceca dodala: Razvuci!

Foto: Z.K.Munja/Luka/Elena
grand.online