“PEVALE SU CECE, BRENE I MAJE…Ne bavim se NEGATIVNIM LJUDIMA!” Karleuša o nastupu ispred SKUPŠTINE

125

Jelena Karleuša bila je gošća jutarnjeg programa na televiziji “Prva”, gde je pričala o svom novogodišnjem nastupu ispred Narodne skupštine Republike Srbije.

– Kada sam se prvi put oglasila na mrežama povodom koncerta, napisala sam, da se neko ne naljuti, ali konačno jedna Beograđanka da peva ispred Skupštine Srbije. Pevam 30 godina, a niko me nije zvao. Pevati ispred Skupštine svoje zemlje je velika čast i ponosna sam da pevam u mom gradu – rekla je Jelena i dodala:

– Ovo što Marija Šerifović, Sara Jo i ja radimo, radimo čista srca – bez ikakve nadokade i ja to moram da naglasim da ovo neko ne bi zloupotrebio. Svako na mom mestu bi ovakvu stvar oberučke prihvatio. Mnogi su pevali pre mene, ali neću biti skromna jer ne znam – ovaj koncert će se pamtiti zauvek i biće kruna moje karijere.

Ispričala je da će na početku nastupa biti “zaleđena”.

Jelena je rekla i da se ne bavi negativnim komentarima povodom predstojećeg nastupa pred Skupštinom.

– Pevale su Brene, Cece, Maje Berović i MC Stojani i niko nije imao nijedan negativan komentar. Ja pevam u mom gradu, mojoj državi, svaki komentar koji je zlurad me ne zanma. Da se bavim Tviterom i negativnim ljudima ja ne bih bila tu gde jesam – rekla je ona.

srbija danas