SUOČAVANJE! CAR IZNEO SVE ŠTO MU JE DALILA TAJNO PRIČALA, DEJAN SPUSTIO GLAVU: Rekla je da će mu uzeti honorar, kuću, SVE

145

Zadrugari večeras biraju između Dalile i Dejana Dragojevića tokom nominacija.

Prvi je nominovao Filip Car koji je nedavno sa bračnim parom imao sukob.

– Dalila je iskrena samo kad joj je to potrebno, kad joj to ide u korist. Iskren čovek priča uvek onako kako jeste. Ona i one stvari koje priča Dejanu, zna da ih može pričati iskreno. Time samo šteti njemu. Ja sam se u njenu iskrenost uverio, znam jako dobro kada je iskrena, a kada je neiskrena. Između to dvoje ljudi, imam toliko toga da kažem… A ne znam šta bih rekao o njima, veruj mi da ne znam. Da im stajem na muku, mislim da je nepotrebno, imaju dovoljno problema i pritiska. Rekao sam joj jednom prilikom da neću da se svađam sa njom kad joj je najteže. Nema potrebe da joj stajem na muku, ne želim. Ne znam šta bih rekao o tim divnim ljudima, probao sam da razmišljam o Dalili, rekao sam i Maji na garnituri, nisam bio ravnodušan prema Dalili kad sam krenuo sa Majom – govorio je Car, pa nastavio:

– Definitno ne na taj način – uzvratila je Dragojevićka.

– U suštini, ja sam prvi taj koji ti je naneo bol i povređenost. Stojim iza toga da nije trebalo na onaj način da raskinem. Trebalo je da raskinem sa tobom, pa kroz druženje sa Majom da opet krenem u neki odnos. Niko meni nije kriv za ovo što mi se dešava, sve su to moji izbori… Ali Dalila nije osoba iza mene. Isto tako, poznavajući Maju, samo malo da sam promislio, mogao sam da shvatim šta me čeka. Trebalo je puno mudrije, pametnije, ali ponelo me je to… – istakao je Filip.

kurir