FILIP SE OGREŠIO DALILU, A NAŠ ODNOS JE BOLEŠTINA! Maja IZREŠETALA Cara rečima, pa na kraju priznala da ga VOLI! (VIDEO)

123

Maja Marinković morala je da bira između Dalile Dragojević i Filipa Cara na nominacijama, pa je obrazložila svoju konačnu odluku.

– Dalilu sam komentarisala kad je bila nominovana sa Dejanom. Mislim da smo malo popravile odnos od tada. U nekim situacijama poklopimo mišljenje, ali to ne menja moje mišljenje. Neke stvari sam nepravedno doživela, a isto tako joj uzvratila. Nemam potrebu da je vređam. Njen odnos sa Filipom ne postoji, osim tih nekih peckalica, ali me to više ne interesuje. Za svađu je potrebno dvoje, za ljubav je potrebno dvoje… Sve je na njemu, Filip se ogrešio o nju, ona ima pravo. Da je na mestu Cara Dejan komentarisala bih taj odnos dublje. Neke stvari mogu da se tolerišu i pređu preko istih, ja sam Filipu prešla preko prevere sa Sandrom, nisam mu ništa prebacila, jer vidim da nema ništa. Kad kažem za peckalice, ne mislim da Filip ima emociju preteranu, ali on je po karakteru ženskaraoš i stvari koje je ostavio neraščišćene voli da pecne – govorila je Maja.

– Zašto svi misle da on gaji ozbiljen emocije? – pitao je Milan Milošević.

– Ne mislim da on nju voli, nije ravnodušan, to je sveže. Završeno je pre 20 dana, mojim ulaskom u Belu kuću. Svi znaju da ne radim neke stvari koje treba, ne ponosim se. Filip i ja se suviše dobro poznajemo i baš zato zameramo stvari, možda i nesvesno uradimo nešto što povredi jedno drugo – dodala je Marinkovićeva.

kurir