DALILA ME JE POŠTOVALA 100 PUTA VIŠE OD MAJE! Car prvi put priznao da se KAJE zbog Mujićeve, evo zbog čega ju je PREVARIO!

127

Filip Car i Maja Marinković definitivno su raskinuli, a on je sada dobio pitanje vezano za njihov odnos, ali i o vezi sa Dalilom Mujić.

– Pored Dalile si bio muškarac kome se ona divila, digla te je na tron, a pored Maje si postao žena, kako ona kaže. Zašto onda blatiš tu ljubav iskrene žene? – glasilo je pitanje.

– Žao mi je, ja opsujem nekako tako. Vidi, ako uvredim, ako kažem nešto lepo, uvek će biti da imam emociju. Najbolje je biti neutralan. Maja odgovara kako hoće, Cica, Čorbica, a ja ako kažem nešto… Jeste me više uvažala kao muškarca, priznajem. Sad ovaj, imali smo taj dobar odnos dok nisu krenule neke stvari. Maja me uopšte ne poštuje, nije ni Janjuša – počeo je car.

– Poštovanje za poštovanje. Kad mi ukažeš poštovanje, ja uzvratim poštovanjem, Nepoštovanje za nepoštovanje – uzvratila je Maja.

– Kad je žena ušla u kuću, raskinuo sam sa Dalilom bez razgovora, čak nisam ni pričao posle sa njom. Da skratim, Dalila me je poštovala 100 puta više nego Maja – rekao je Filip.

kurir