OGLASIO SE BIVŠI DEČKO ZADRUGARKE, evo šta je otkrio o njoj čim je ušla u Zadrugu: OVAJ DETALJ ĆE DA TRESE BIJELU KUĆU, SAMO DOK SE SAZNA

186

Bivši dečko nove zadrugarke Ane Jovanović, Nikola tvrdi da mu ona duguje 7.000 eura.

Mladi biznismen iz Beograda kaže da mu je djevojka bila nevjerna i da ga je ostavila zbog rijalitija, navodi Informer.

– Bili smo zajedno pet godina. Veza nam je bila turbulentna, čak sam joj oprostio i prevaru! Bila je sa drugim na Zlatiboru i molila me da joj oprostim. Prešao sam preko toga, a sad me je ostavila zbog “Zadruge” – započinje priču Nikola i otkriva kako ga je Ana prevarila i novčano:

– Odlučili smo da pokrenemo zajednički biznis. Otvorio sam joj kozmetički salon. Dogovor je bio da ona radi, a ja da finansiram sve, pa da dijelimo zaradu. Međutim, ona je odlučila da uđe u rijaliti i raskinuli smo. Rekla je da mi neće vratiti novac jer se salon vodi na njeno ime i da mogu da zaboravim na 7.000 eura koje sam joj dao. Ona je jedan ozbiljan prevarant i manipulator!

Anin bivši dečko Nikola tvrdi da je zadrugarku spasao sa ulice

– Roditelji su je ostavili samu sa 14 godina! Ne znam šta je sa njima… Nas dvoje smo se najprije družili, a kasnije smo ušli u vezu i počeli da živimo zajedno u mojoj kući. Pričala je da sam joj sve u životu jer sam joj pomogao kada niko drugi nije, a sad mi tako vraća – kaže on.

(Informer.rs)