Da li je realno da smo se mi razveli u rijalitiju? Dalila i Dejan se prisjetili braka, sve odzvanjalo od smijeha!

138

Nakon što su obavili ozbiljne razgovore, Dejan i Dalila Dragojević odlučili su da iskoriste priliku što su se osamili, pa su započeli sa malo vedrijim temama.

Naime, njih dvoje su prepričavali smiješne scene koje su im se dogodile u toku braka, pa je Dalila postavila pitanje zbog kojeg su ”pali od smijeha” oboje.

– Kad si rekao za skviši, to mi je bilo smiješno. Sjećaš se kad smo kupovali skviši, kad smo se oduševili i kad smo stali kod one police. Tražili smo onog Teodorinog, da miriše i sve – rekla je Dalila kroz smijeh.

– Sjećam se. Vi kad bi znali ja sam još uvijek u bingu…Gdje sam ja otišao, ja sam se sjetio kad je Mile došao na tvrđavu – rekao je Dejan, na šta se Dalila smijala.

– Ja sam se kod Darka i smijala i plakala, totalna šizofrenija…Meni je uvijek prva asocijacija ulazak u kuću našu, miris i paljenje svjetla – rekla je Dalila.

– Ja bih sad otišao kući, upalio bih ona naša led svjetla, uzeo telefon i gledao slike i plakao – rekao je Dejan.

– Ja vidim tebe i Tedija iza…Na auto me uvijek asocira, taj smijeh kad smo se vraćali iz onog grada, kako se zove bješe – rekla je Dalila.

– Aham, znam na šta misliš…Je l’ ima bijelog mesa, nema bijelog mesa, a kad će stići. Sutradan isto, pa i sedam dana kasnije – rekao je Dejan, na šta se Dalila ponovo smijala.

– Zastoj zbog ljetovanja u Crnoj Gori sljedeće godine, pa je onda odjednom našao bijelo meso – rekla je Dalila i smijala se.

– Cijela Bosna nema bijelo meso – rekao je Dejan.

– Sve sam sje..la – rekla je Dalila.

– Je..la si mu mamu, šta uradi je..la majku u p…u. Toliko si sr..e napravila da nam se kuća okrenula, vrata su nam kod prozora – nastavio je Dejan sa zasmijavanjem.

– Je l’ realno da smo se mi razveli u rijalitiju – plakala je od smijeha Dalila.

– Ima onaj klip na jutjubu…- započela je Dalila, ali je prekinuo Dejan:

– Čekaj, mi sad kao pričamo – pitao je Dejan, pa su oboje počeli da se smiju na sav glas.

– Je l’ ušao tamo neki miš Deki – pitala je Dalila, pa su se oboje nasmijali na to kako ga je ona nazvala.

Izvor: Kurir