Baka Prase izbrisao uvredljivu pjesmu o tragično preminuloj Kiki!

151

Otkako se pročulo za tragičnu smrt Kristine Kike Đukić, mlade jutjuberke čije je tijelo pronađeno u stanu na Obilićevom vijencu, Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, našao se u fokusu javnosti kao neko ko ju je svojevremeno „prozivao” kako onlajn, tako i uživo – kada su prije dvije godine „vodili rat” u jednom jutarnjem programu.

Naime, vjeruje se da je nesretna djevojka podigla ruku na sebe poslije dužeg vremena pod velikim pritiskom i oprečnim komentarima, a kako Baka na takvima nije štedio, pa je još svojevremeno i spornu pjesmu objavio „za nju”, pojedinci su ga „napali” i osudili.

Pjesma pod nazivom „Jel te nije blam” dugo se „vrtjela” i u ono vrijeme, a tek danas, poslije Kikine smrti. Opaske na njen račun izazvale su gnjev korisnika društvenih mreža. Izgleda da ju je Baka Prase sada i izbrisao sa svog YouTube kanala, što je prethodno i najavio putem storija.

– Sve objave u vezi sa njom biće uklonjene večeras jer ne želim da budem osoba koja će kvariti uspomenu na nju – napisao je Bogdan ranije i dodao:

– Moje saučešće njenim najbližima, i da se u miru oproste od svog djeteta, je ono što najiskrenije želim. Iako na njegovom YouTube kanalu pjesma više ne stoji, na drugima se, međutim, „još drži”, te je sigurno da neće pasti u zaborav.

Izvor: 24sedam.rs