Karleuša se obratila Kikinoj porodici, pa iznela bolno priznanje: “Danas sam živa samo zbog ovoga”

212

Jelena Karleuša javno je poručila da traži jasan zakon i zatvorske kazne za sve one koji maltretiraju druge na društvenim mrežama.

Ona je objavila podužu poruku, nakon tragične vesti o samou.istvu Jutjuberke Kristine Kike Đukić, navodeći da “svi treba da reagujemo”.

– Povodom strašne vesti da se poznata domaća jutjuberka ub.la zbog sajber zlo.tavljanja, te da je imala samo 21 godinu, imam da izjavim sledeće – počela je Jelena.

– Prvo, porodici izjavljujem najiskrenije saučešće. Ne smem ni da zamislim bol porodice, majke, u ovom momentu… Drugo, kao osoba koja je godinama na ud.ru i medija i psihopata sa društvenih mreža, imam svo pravo da kažem svima su kr.ave ruke! Svi smo kao društvo krivi! – nastavila je Jelena.

– To što sam ja jaka i što sam kao životinja naučila od malena da me vređaju i nap.daju, ne znači da je svako jak i ne znači da je to nešto na šta se treba navići, kao da je normlano! Nije normalno da te vređaju hiljade i hiljade maloumnika bez imena i slike, kojima nikada nisi zlo učinio, niti na senku stao! Nije normalno da se svi sadi.tički uživaju čitajući i gledajući mr.varenje žr.ve! Bolesno je! Kao društvo smo postali izvitoperena gomila psihopata koje zabavlja tuđa patnja!

– 2019. godine, kada sam trpela strašan medijski linč i kada su g.li delovi mog tela bili na svim naslovnim stranama mesecima, pomišljala sam aktivno na najgore – priznala je Jelena.

telegraf