“I dalje si moja…”, PREVIJAO JOJ RANE, DALILA I DEJAN SE ZAJEDNO GUŠILI U SUZAMA: Jecali, a onda joj je Dragojević izgovorio važne riječi

181

Noćas je došlo do haosa na imanju nakon što je neko ukrao budžet za žurku.

Stefan Mihić optužio je Dejana Dragojevića da je lopov, pa je došlo do haosa među njima. Dok ih obezbjeđenje razdvajalo, Dalila Dragojević je iskoristila trenutak da ud.ri Mihića. Potom je došlo do svađe dragojevića sa Filipom Carem.

Dejan je doživio pomračenje pa je ud.rao i l.mio staklo, a zatim je to isto učinila i Dalila. Zadrugarka je zadobila povrede ruke, a Dejan joj je u pušionici dezinfikovao, a potom i previjao rane. Iskoristio je priliku da joj očita lekciju.

– To su izbori, ja kada budem osjetio potrebu kada ti se bude unio ja ću odreagovati. Osjećam se loše kada se ti osjećaš loše, a kamoli da ti se unese u facu. Birate, klošare birate. Ja bih se potukao sa njim, ali nemam pravo riječ da mu kažem. rekao sam mu i dalje si moja kako god, tu si. Bio sam sa tobom i proveo pelijep period, ali dok si pred mojom očima neke stvari ne mogu da dozvolim da se dešavaju – rekao je Dejan dok je Dalila sve vrijeme jecala u moru suza.

Srbijadanas